ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!

 proOXiON® 

rahatça NEFES ALIN!

korunaklı hava sahası içerisinde bulunmaktasınız.
 
BREAHTE easy!
You are in a Protected Air Zone
Bu alandaki hava, havayı kesintisiz temizleyen ve iyonize eden proOXiON®  teknolojisi ile donatılmıştır, DIN EN ISO / IEC 17025 derecesine göre saflaştırılmıştır, bu da COVID ve Grip de dahil olmak üzere viral yüklerin %99,9'undan arınmış olduğu anlamına gelir.
Ayrıca patojenlerin taşıyıcısı olarak görev yapan tahriş edici partikül maddeler ve Uçucu Organik Bileşikler (VOC'ler) neredeyse tamamen ortadan kaldırılır. Kirli hava sürekli iyonize edilerek arındırılır, böylece bulunduğunuz ortama taze ve temiz bir hava katarsınız.

BREATHE easy!

You are in a Protected Air Zone.

The air in this space is equipped with proOXiON technology that cleans and ionize nonstop the air , taht is purified to a DIN EN ISO / IEC 17025 rating , wich means it is free from 99,9% of viral loads , including COVID and Influenza.
In addition, irritating particulate matter and Volatile Organic Compounds, (VOCs), which act as the carriers for pathogens are virtually eliminated. Polluted air is constantly being ionized and purified , so you have surrounding environment a fresh an clean air.
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE