ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
 
 
 
proOXiON®  ile oda hava temizliği
Virüslere ve kirleticilere geçit yok! Hijyenik , temiz ve mikropsuz ve sağlıklı hava için anında etkili ve sürekli çözüm.
En yeni teknoloji ile geliştirilmiş olan , yüksek performanslı yeni nesli ProOxion antiviral hava temizleme cihazları ile en üst düzeyde iç mekan hava kalitesi sağlanır. Cihazlar çalışırken kesinlikle zararlı nitrojen oksitler üretmezler. Çevre dostudur , enerji verimli , güçlü, süper sessiz çalışan cihazlar ayrıca çok az bakım gerektirirler.

Çok sayıda patentli teknolojik yenilikler ve bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemlerle oksijen aktivasyonu ve iyonizasyonu  birleştirmesi ile dünyada rakipsizdir. 
Öne çıkanlar

80 m2'ye kadar olan odalar için uygundur.
Birkaç cihaz birleştirilebilir.
Anında hava kalitesi iyileştirme ve hava temizleme özelliği.
Kolay montaj.
CO2 ikaz lambası entegre , fişe tak çalıştır şeklinde hazır sistem.
Öne çıkanlar

200 m2'ye kadar olan odalar için uygundur.
Çok köşeli  , daha büyük odalarda kullanım için özel fonksiyonel tasarım.
Arıtılmış oda havasının optimum dağılımı için entegre edilebilir hava kanalı bağlantısı imkanı vardır.
Dış hava kullanımı mümkün.
Esnek bir şekilde konumlandırılabilir.
Öne çıkanlar

Maksimum 40 m2'ye kadar olan odalar için uygundur.
Serbestçe kurulabilir veya yerden yaklaşık 1,8 - 2 m yükseklikte tavana asılabilir
Taşınabilir cihaz pratik ve kolay kullanım imkanı sunar.
Prize tak çalıştır hazır sistem.
Doğadan ilham alan teknolojimiz ile  temiz, alerjensiz ve sağlıklı hava.

Doğada oksijen, UV radyasyonu ve elektrik deşarjları (gök gürültülü fırtınalar) tarafından "aktive edilir". Hepimiz fırtınaların havayı temizlediğini biliyoruz. proOXiON® sistemi de bu doğal sürece göre çalışır. İnce toz, koku, alerjenler ve ayrıca bakteri, virüs, mikrop vb. gibi kirletici yükler birkaç dakika içinde hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde yok edilir.

proOXiON® oda havasını anında %99,995 virüssüz hale getirir. Sağlığı korur, bedensel performansı ve zihinsel konsantrasyonu arttırır, stresi azaltır ve daha huzurlu uyumamızı sağlar.

proOXiON® sürdürülebilir bir şekilde enerji maliyetlerinden tasarruf sağlar, son derece verimlidir, sessizdir, kurulumu kolaydır ve yerden tasarruf sağlar.
Çok yönlü  patentli iyonizasyon ve aktif oksijen prosesleri ile yüksek performanslı , verimli ve sürdürülebilir hava temizleme teknolojisi
teknolojisi ve cihazları nerelerde kullanılabilir?
Profesyonel HVAC sistemleri için , entegre edilebilir endüstriyel tip proOXiON® cihazları ve işletim sistemleri.
Kompakt yapı, mükemmel etki! 
HVAC sistemin ve oda havasının ayrı ayrı veya kombinasyon halinde aktif olarak işlenerek dezenfeksiyonu , temizlenmesi ve şartlandırılması.
Kompakt yapı, mükemmel etki: Sistemin ve oda havasının ayrı ayrı veya kombinasyon halinde aktif olarak dezenfeksiyonu , temizlenmesi ve  işlenerek şartlandırılması süreci tek sistemde.

Her türlü havalandırma ve iklimlendirme sistemine entegre edilebilen proOXiON® cihazları, önerilen sağlıklı iç hava kalitesi değerlerini sağlamak için uzun ömürlü ve sürdürülebilir bir çözümdür.

Yenilikçi proOXiON® cihazları , VDI yönergesi 6022/3 uyarınca yüksek iç mekan hava kalitesi sağlar , kesinlikle  nitrojen oksit üretmez , çevre dostudur, enerji açısından verimlidir, güçlüdür, süper sessizdir ve az bakım gerektirir.

proOXiON® - HVAC sistemleri için vazgeçilmezdir.
Elektronik beyin kontrol sistemli iyon ve aktif oksijen jeneratörü. XI tipi iyon cihazlarI ve XO tipi aktif oksijen jeneratörleri, tek tip bir elektronik beyne  sahiptir ve DDC özelliği vardır. Ozon ve iyon üretim miktarları dahili bir ölçüm sistemi aracılığıyla sürekli ölçülür ve ölçüm değerleri anlık olarak ana yönetim merkezine iletilir. Böylece gerçek  değerler daha üst düzey kontrol sisteminde gözlemlenebilir.   Cihazlar bağımsız, analog veya manuel olarak kullanılabilir. Filamentler/modüller, üretilen en son mikrosistem teknolojisidir ve bunların performansı ortamdaki kirletici yüke bağlı olarak artar veya azalır.
Kapalı ortamların ve solunan havanın biyolojik arıtımını gerçekleştirir. Bakteri ve virüsleri parçalayarak solunum havasını arındırır. Ortam iyonize edilerek insanın bedensel  ve zihinsel fonksiyonlarının yükselmesi sağlanır. Bu amaçla tasarlanmıştır. Tanımlanmış belirli miktarda ve  elektriksel olarak negatif yüklü küçük iyonlar üretir. Sadece negatif yüklü ve sürekli.
Ağır kirli egzoz havasının özel tedavisi için geliştirilmiş cihazlardır. Egzoz havası kanalına monte edilen geleneksel teknolojinin aksine, aktif oksijen harici olarak üretilir ve kanala bir gaz olarak beslenir. Aerosoller, yağlar ve kokular parçalanır. F serisi cihazların kullanılması ile artık davlumbaz , baca ve sistem temizlik maliyetleri ortadan kalktığı gibi baca ve kanallardak yağlanma ve kirden kaynaklı yangın riski de sıfır yakın azaltılmış olur.
Basit konut tip havalandırma sistemleri , çöp odaları veya garajlar için olduğu gibi küçük havalandırma sistemleri bulunan mekanların  besleme, egzoz veya dolaşım havasının işlenerek şartlandırılması için kullanılan aktif oksijen jeneratörü. Jeneratör doğrudan hava kanalına flanşlıdır.
Entegre kontrol beyni ve hava akışı sensörü bulunan XOW 30 ozon jeneratörü. İlave sensör için bağlantı noktaları mevcuttur. Manuel veya otomatik çalıştırma seçeneği , üretim yoğunluğunun ayarlanması için uç anahtarı. LED ekran. Havalandırma ünitesine  montaja uygun olduğu gibi ihtiyaç durumuna göre dış hava veya besleme havası kanalına da monte edilebilir.
Fonksiyonu                                                                    Montaj -Yerleşim şekli
Uçucu zararlı maddelerin ve VOC'lerin elektriksel şarjı.

Solunum seviyesinden aşağıya yere çökertme ve yüzeylerde tutunarak birikim.
Havanın kullanım noktasına en yakın hava üfleme çıkışına yerleştirilmelidir.
VOC'lerin parçalanarak yok edilmesi. 

Mikrop, mantar , spor vb. zararlı maddenin parçalanarak yok edilmesi.
Egzoz veya besleme havası kanalı, sisteme yakın noktaya yerleştirilmelidir.
Ozon Jeneratörü
İyon jeneratörü
Kişiye özel çözümler

Bir HVAC sistem planlayıcısı veya uygulamacı olarak müşterinize doğru cihaz tercihini önerme konusunda çok çeşitli seçenekleriniz vardır. Bu, virüslerin azaltılması yoluyla iç mekan hava kalitesinin iyileştirilmesinden tutun da  enerji tasarruflu  en yüksek olan verimli çalışacak bir sistem çözümü ortaya koymaya kadar bir çok parametrenin dikkate alınarak titizlikle yapılamsı gereken ve uzmanlık gerektiren bir iştir.
İster mevcut bir sistemin iyileştirilmesi , ister yeni kurulacak bir sistemin planlanmasın olsun ; her iki durum için de aynı hassas kriterler ve özen geçerlidir.

En iyi ve en ekonomik çözüm sorusuna verilebilecek doğru ve tatmin edici cevap, ancak teknik olarak yetkin bir sistem analizi ile mümkündür. Çözüm önerileri için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
proOXiON® nerelerde kullanılabilir?

proOXiON® sistem teknolojisi çok yönlü fayda için uygulanabilir. Her türlü HVAC sisteminde ve odalarda hava kalitesini iyileştirmek ve hijyen sağlamak için en etkili çözüm.

Besleme havası kalitesi iyileştirilmediği müddetçe, ne yaparsanız yapın , iç ortam hava kalitesi her zaman dış ortam hava kalitesinden daha kötü olacaktır. O nedenle öncelikli olarak besleme havasının kaliteli hale gelmesi sağlanmalıdır.
proOXiON®  ,farklı otoritelerce belirlenmiş olan, sağlanması gereken tüm standartları fazlası ile sağlamaktadır ; yönergelerde belirtilmiş olan kriterleri en üst seviyede karşılamaktadır ve tüm normlara uygundur.

HVAC sisteminden akan havanın , bu yolculuk sırasında , kanallarda akarken kalitesi bozulmamalıdır.
Sistemlerdeki ve odalardaki havanın kalitesi ve genel hijyen durumu, HVAC sisteminin teknik/hijyenik durumuna bağlıdır. Klima sistemleri, hijyenik gerekliliklere kalıcı olarak uyacak şekilde çalıştırılmalıdır.
Bu gerekliliklere uyulmazsa, odadaki hava tazelikten yoksundur.
Havayı iyileştirmek için geleneksel HVAC sistemleri yüksek oranda dış hava gerektirir.

proOXiON®  ile nerede , ne kadar tasarruf ediyoruz görelim :

■ taze hava (dış hava) kullanımında %100'e varan oranda

■ Güç (elektrik) tüketiminde %30 ila%70 oranında

■ Hesaplanan ısı kapasitesinde % 20 ila %70'e oranında

■ Hesaplanan soğutma kapasitesinde % 20 ila %70 oranında 

■ CO
2 emisyonu ( Doğaya destek!)

proOXiON® sisteminin yatırım maliyetlerinin kendini amorti etme süresi , uygulanan sistem büyüklüğüne bağlı olarak , sadece 6 ila 24 aydır! 
 
 
 
proOXiON®  Sistem
Ek bir fayda ve tasarruf konusu olarak ; egzoz havasının dışarıya/çevreye salınmasında çevre bakanlığınca zorunlu tutulan ve yüksek maliyetli , karmaşık atık hava arıtımı artık gerekli değildir. Zira salınan hava , ProOXiON sayesinde belirlenmiş kriterlerdeki alt sınırdan daha iyidir. Kontrollü O3 beslemesi, kanalların temizlenmesi için yüksek maliyetleri önler ve VOC ve koku oluşumunu azaltır.
Negatif iyonların ve aktif oksijenin sisteme entegre edilmesi  sayesinde ortama aktarılacak havanın kalitesi , henüz  besleme havası sistemindeyken bile sterildir. Periyodik filtre değiştirme ihtiyacını aralıkları uzatarak azaltır ve ayrıca dış hava - değişim havası miktarı da azalacağından sistemde gerekli fan gücü de daha düşük olacaktır. Bu da enerjiden ek tasarruf edileceği anlamına gelir
Oda havasının sürekli iyonize edilmesi ile yüksek dağlardakine eşdeğer bir hava kalitesi oda içerisinde sağlanmış olur. Soluduğumuz hava zararlı parçacıklar, toz, bakteri ve virüslerden arındırılmıştır. Sistemde dış havanın oranı azaltılabilir ve devridaim havasının oranı maksimuma çıkarılabilir. Böylece yüksek enerji tasarrufu sağlanır.
BESELEME HAVASI
EGZOZ HAVASI
ORTAM HAVASI
Taze, doğal, sağlıklı hava ihtiyacı ve enerji verimliliğinin gerekli olduğu her yerde proOXiON® kullanılabilir.
proOXiON® sistem avantajları
HVAC sistem bileşenlerinin hijyeninin sağlanması.

Oda havasının minimum bir  üst kalite sınıfına kadar iyileştirilmesi.

Basit montaj, sistemin sonradan upgrade edilmesi hem mümkün hem de  kolay.

"Hasta Bina Sendromu"nu önlemek için iç ortam havasındaki kirleticilerin azaltılması.

Yüksek enerji tasarrufu potansiyeli.

CO
2 emisyonlarının azaltılması (çevre ve iklim koruma)

proOXiON®, patentli yüksek teknolojik bir sistemdir. Çok etkili bir güce sahiptir. Enerji verimliliği yüksek , çalışması oldukça sessiz, güvenli ve dayanıklı Almanya'da üretilen cihazlardır.

En iyi fiyat-performans dengesinde bilindik alman kalitesi.
proOXiON® iyonizasyon teknolojisi
Oda havasındaki iyonlar, dışarıdaki doğal havada olduğu gibi... 
Doğal bir proses.
Elektriksel olarak negatif iyonların (anyonların) iç mekan iklimimizin kalitesiyle ilgisi tartışılmaz ve son 2 yüzyılda bilimsel olarak kanıtlanmıştır.

İyonlar gök gürültülü fırtınalar, kozmik ışınlar veya hava sürtünmesi gibi doğal süreçlerde oluştukları için havada her yerde bulunurlar. Konsantrasyonları, topografyaya/peyzaj tipine (dağlar, deniz/göl, orman), hava koşullarına veya güneş aktivitesine bağlı olarak büyük dalgalanmalara tabidir.

İyon konsantrasyonu, sağlıklı bir oda iklimi için bir ön koşuldur. Ne kadar fazla iyon olursa, iç hava kalitesi o kadar iyi olur. Bu nedenle birçok otorite ve meslek örgütünün yanı sıra Dünya Sağlık Örgütü de açık ve kapalı alanlar için hava kalitesine yüksek kıstaslar getirmiştir. 

Patentli proOXiON® sistemin hedefi , dışarıdaki doğal hava kaltesinde oda havası sağlamaktır. Bunun için gerekli  iyon konsantrasyonunu oda içerisinde elde edebimektir. Bu iddialı hedefe  ulaşabilmek için sürekli ve kontrollü olarak yapay yollarla doğal iyon üretilmesi gerekir. proOXiON® sistem bunu yapabilmektedir.
Özet bilgi

Besleme havası çıkışına veya görünmeyen/dokunulamayan alandaki menfez içlerine montaj için uygundur
Özet bilgi

Görünür / dokunulabilir alan için tavandan asılı kurulum için.
Özet bilgi

12V negatif iyon jeneratörü
modüler raylı sistem. 
Tavan montajı için özel uyarlanabilen ray sistemi
 
Uygulama alanları ve şekli
 
Mikrop, bakteri, mantar, virüs, koku, ince toz, aerosoller ve organik partiküller gibi VOC yüklerinin, bu kirleticilerin elektriksel şarjı ile çökeltilmesi ve hedef noktalara biriktirme yoluyla ortam havasından seyreltilmesi. Kandaki artan oksijen konsantrasyonuyla sağlığı, zindeliği ve bedensel performansını iyileştirmek için iç mekanlarda dengeli, doğal bir iyon oranı/içeriği oluşturarak oda ve solunum havası kalitesinin iyileştirilmesi sağlanır. SBS (Hastalıklı Bina ) Sendromunun önlenmesi. Ozonsuz (ve XIW-L ve XIS modellerinde nitrojen oksitler olmadan) özel negatif oksijen iyonları üretimi gerçekleştirilmektedir.
Kasa ebatları

Elektrik bağlantı gücü


Güç


Akım


İyon üretim kapasitesi










 
iyonların etkisi
Hava iyonlarının organizma ve insan sağlığı üzerindeki biyolojik etkisi kapsamlı bir şekilde araştırılmıştır. Biyolojik etkisine ek olarak hava temizleme etkisi de bilinmektedir.

Elektrik yükünden kaynaklanan çekici kuvvet nedeniyle toz, gazlar, bakteriler, mikroplar ve virüsler gibi diğer parçacıklar kendilerini iyonlara bağlar. Bu, molekül büyüklüklerini yani kütlelerini arttırır ve iyonlar yere çökerler. Aynı zamanda virüsler ve bakterilerin iyonlarla çarpışmasından kaynaklı moleküler yapısı bozulduğundan artık etkisiz hale gelmektedirler. Bu durumu kanıtlayan , son dönemde  özellikle pandemi sebebi ile yapılan onlarca bilimsel araştırma vardır. 

Negatif iyonlar sağlıklıdır, insan üzerinde bedeni ve ruhsal sağlığı  iyileştirici etkisi vardır. Zararlı mikroorganizmaları yok ederler.
Hava durumuna ve konuma (şehir, ülke, orman, dağlar) bağlı olarak, dış havada aşağıdaki konsantrasyonlara ulaşılır.
Doğada, hava UV radyasyonu ile iyonize edilir ve elektriksel deşarjlar negatif yüklü oksijen iyonlarına ve ozona dönüşür. Negatif yüklü iyonlar ince tozları, mikropları, bakterileri ve hidrokarbon bileşiklerini (VOC) bağlar. Ozon organik kirliliği okside eder. Doğal süreç bu şekilde işlemektedir. proOXiON® sistem bu doğal süreci kopyalamış ve yapay zeka ile bunu doğada olduğundan çok daha hızlı ve fazla ve sürekli yaparak kapalı ortamların hava kalitesinin iyileştirilmesini ve iyonla zenginleştirilmesini gerçekleştirmektedir.

İYONİZASYON
elektromekanik temizlik
eksi çözünmüş iyonlar (Io/cm3)

OKSİDASYON
kimyasal temizlik
Ozon (μg/cm3)
 
 
Ne kadar fazla iyon olursa, oda o kadar sağlıklı olur ve hava solunabilir taze bir hava olur.
Teorik olarak böyle ancak hayatın acı gerçekleri bize bu durumun pratikte pek de mümkün olmadığını gösteriyor.



Günümüzde şehirleşme ve sanayileşmenin olumsuz etkileri o kadar çok ki , var olan az sayıdaki negatif iyonları da bunlara kurban veriyoruz.

Şöyle ki :
Boya, yapıştırıcı, zemin ve duvar kaplamaları gibi yapı malzemeleri, radon gibi yapı alt tabakaları , ev eşyaları , mobilyalar, bilgisayarlar, yazıcılar, fotokopi makineleri gibi ekipmanlar , deterjanlar, spreyler, kokulu mumlar ve hatta duman önleyici klima sistemleri ile sabit hava temizleyicileri bile! Bütün bunların hepsi elektrostatik alanlar oluşturmaktadırlar. Yani , pozitif iyonlar üretirler. Bunlar da doğal ortamda bulunan negatif iyonlar üzerinde çekici kuvvet uygular ve böylece negatif iyon konsantrasyonunu azaltır. Toz ve partiküller, duvarlardaki küf veya hava kanallarındaki tortular da yinediğer saydığımız eşyalar gibi  havada bulunan negatif iyon konsantrasyonunu azaltır.

Havalandırma ve iklimlendirme sistemleri hatta birçok hava temizleme cihazı , her ne kadar ortam havasındaki  termodinamik ve aerodinamik koşulları düzenleyebilseler  de , oda havasındaki kimyasal ve biyolojik dengeyi sağlayamazlar. 

Dışarıdan aktarılan besleme havası ve odadaki hava, özellikle içerdiği oksijen,  sürtünme ile veya hava kanallarında taşındığında yüzeylerle temas yoluyla deşarj olur ve böylece, organik maddeleri, alerjenleri, bakterileri ve virüsleri yok etmek konusundaki doğal potansiyelini yitirmiş olur ve doğal biyolojik koruma özelliğini kaybeder. Odadaki biyolojik denge bu nedenle bir türlü sağlanamaz.
İyonlarla ilgili bilinmesi gerekli önemli bazı bilgiler:

Soluduğumuz hava, anyonlar ve katyonlar yani negatif ve pozitif iyonlar içerir. İyonlar, elektrik yükü + veya - olan atomlar ve moleküllerdir.

Üniversiteler ve enstitülerle yapılan bilimsel çalışmalar ve araştırma projeleri neticesinde  hava kalitesinin , ortamdaki toplam hava hacmindeki iyon miktarı ile doğru orantılı olduğunu ortaya koymuştur. Yani ortam havasında ne kadar çok miktarda negatif iyon varsa hava o nispette temizdir.

Negatif iyonların insan sağlığı üzerinde olumlu, pozitif iyonların ise olumsuz etkisi vardır. 

Hava kaliteside işte soluduğumuz havada  ne tür iyonların baskın olduğuna bağlıdır.Negatif iyon yoğunluğu fazla ise sağlıkı hava soluyoruz demektir. Pozitif iyon yoğunluğu fazla ise bayat ve sağlıksız hava soluyoruz demektir.

Pozitif ve negatif iyonların sadece havaya etkisi yoktur. Aynı zamanda  insanın hayati fonksiyonları bakımından insan vücudunda da çok etkili rolleri vardır.

Yüksek oranda reaktif olan belirli miktarda serbest oksijen radikalleri insan vücudunda doğal olarak üretilir, bu nedenle hücrelerle reaksiyona girebilir ve onlara zarar verebilirler. Vücudumuzun bu radikallerle savaşmak ve etkisiz hale getirmek için savunma sistemleri vardır. Ancak bunların çok fazla olması durumunda bağışıklık sistemi zarar görecek ve insan vücudunun dejenerasyonu hızlanacaktır. Pozitif iyonlar etkisi ile bu sürece katkıda bulunurken, negatif iyonlar ise yavaşlatır. Negatif iyonlar  esas olarak doğada bulunur. Fırtınadan sonra , ormanda , denizde, dağlarda, şelalelerde bol miktara bulunur. Negatif iyonlar vücuttaki serbest oksijen radikallerinin miktarını azaltarak bağışıklık sistemini desteklerler.
 
Pozitif iyonların (katyonların) etkisi özellikle aşağıdakilere yol açar:

Baş ağrısı, yorgunluk, baş dönmesi, konsantrasyon güçlüğü, uyku sorunu, depresyon, anksiyete, sinirlilik, mide bulantısı, karın ağrısı, nefes almada zorluk, yüksek tansiyon ve diğer rahatsızlıklar.



Negatif iyonların etkisi özellikle şunlara yol açar:

Zihinsel esenlik, Artan performans, Daha fazla konsantre olma yeteneği, İyi bir ruh hali, Azaltılmış yorgunluk, Daha kolay nefes alma, Huzurlu uyku, Azaltılmış kan basıncı, Yaşlanma sürecini geciktirme.
Negatif iyonlar sadece pozitif iyonların etkisini bozmakla kalmaz, aynı zamanda ince tozları, aerosolleri, bakterileri, mikropları, virüsleri yok eder ve kokuları nötralize eder. Bu kirleticileri saniyeler veya dakikalar içinde ortadan kaldırabilirsiniz.

Havadaki optimum negatif iyon miktarı en az 1.400 iyon/cm³ olmalıdır. Ancak günümüzde şehirlerde iç mekanlarda negatif iyon içeriği 100/cm³'ün altındadır.
Özet bilgi

Asma tavana spot gibi gömme şeklinde montaj için uygundur.
proOXiON® XIW-UP
Mikroplar, bakteriler, mantarlar, virüsler, kokular, ince tozlar, aerosoller ve organik parçacıklar gibi VOC yüklerinin, kirleticilerin elektriksel olarak yüklenmesi, çökeltilmesi ve hedeflenen biriktirme yoluyla parçalanması.

Kandaki artan oksijen emilimi/konsantrasyonuyla insan sağlığını, refahını ve performansını iyileştirmek için iç mekanda dengeli, doğal bir iyon oranı/içeriği oluşturarak VDI yönergesi 6022/sayfa 3'e uygun olarak iç mekan ve solunabilir hava kalitesinin iyileştirilmesi. SBS sendromundan kaçınmak Ozon OLMADAN özel negatif oksijen iyonları üretimi.

Oda havasını temizlemenin mümkün olan en yüksek etkililiği için kurulum yeri ve oda koşulları (oda hacmi, hava akışı, hava akımları) önemlidir. İyonizasyonun etkinliği, odadaki insan sayısına ve oda havasındaki kirleticilerin sayısına kritik derecede bağlıdır.
Bilimsel bilgiye dayanan proOXION mobilO, tanımlanmış miktarlarda elektriksel olarak negatif yüklü küçük iyonlar üreterek bakteri ve virüsleri parçalamak ve sağlığı ve performansı iyileştirmek için iç mekan ve solunan havanın biyolojik olarak arıtılmasını destekler.

Tripodlu ayaklı taşınabilir proOXION mobilO yalnızca iç mekanda kullanıma yöneliktir ve seçici hava arıtımı sağlar.
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE