ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
 
 
 
 
 
Havalandırma sisteminde proOXiON® kullanımı ile birlikte , sistemde  ihtiyaç duyulan taze hava (dış hava) miktarı , kurulu sisteme bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte ; ortalama olarak , artık normalin sadece  % 10 ila 30'u kadardır.

bu harika!

proOXiON® teknolojisi ile sistem, ortam havasındaki CO oranı gözetilerek , normalden çok daha yüksek oranda sirkülasyon havası kullanabilir.Artık sistem tarafından ortama nakledilecek , taze havaya (dış hava) sadece CO2 miktarını dengelemek için çok cüzi miktarda ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu durum büyük enerji tasarrufu ve yüksek verimlilik anlamına gelir!


proOXiON®  ile nerede , ne kadar tasarruf ediyoruz görelim :

■ taze hava (dış hava) kullanımında %100'e varan oranda

■ Güç (elektrik) tüketiminde %30 ila%70 oranında

■ Hesaplanan ısı kapasitesinde % 20 ila %70'e oranında

■ Hesaplanan soğutma kapasitesinde % 20 ila %70 oranında 

■ CO
2 emisyonu ( Doğaya destek!)

proOXiON® sisteminin yatırım maliyetlerinin kendini amorti etme süresi , uygulanan sistem büyüklüğüne bağlı olarak , sadece 6 ila 24 aydır! 
iON-filtre
tasarruf
+
Test edilmiş ve onaylanmış proOXiON® teknolojisi, en temel dört ana gider ve maliyet kaleminden tasarruf etmemizi sağlar.

Toz, kurum ve diğer tüm asılı parçacıklar, klima sistemlerine, hava kanallarına, makinelere veya mobilyalara yerleşmeden önce henüz
havadayken yakalanır ve parçalanır.


En yüksek hijyen standartlarını sağlar. İş güvenliği ve sağlığı kalite normlarını fazlası ile yerine getirir.

Süreklilik arz eden temizlik maliyetlerinin neredeyse sıfırlanması.

Filtre değiştirme süresinin uzaması. Böylece filtre değişim maliyetlerinden birim zamanda tasarruf edilmesi.

Havadaki partiküller, aerosoller, toz, kokular ve gazlar (havadaki küçük partiküller ) nem ve yağ buharını çeker ve sadece insanlara ve makinelere değil, aynı zamanda depolanan ürünlere, malzemelere ve hatta mobilyalara da zarar verebilir. Bundan kaynaklı ortaya çıkabilecek arıza ve hasarların tamiratı ve tadilatına bağlı maliyetler neredeyse tamamen önlenebilir.

İnsanların , makine ve cihazların verimliliğini artırmak

Filtre ve cihaz ömründe belirgin bir şekilde uzama (ortalama %50'den fazla )

İşyerinde faaliyet ve operasyonların arıza/bakım - onarım nedeni ile durmak zorunda kalmasıyla iş ve işgücü kaybından kaynaklı maliyetlerden de bu şekilde tasarruf edilmiş olur.

proOXiON® teknolojisinin kullanılmasıyla, HVAC sistemindeki kontrollü ve kontrolsüz sirkülasyon havası oranı önemli ölçüde artırılabilir. Bu durum ısı geri kazanımı için teknik olarak en iyi ve en kaliteli çözümdür.

Hava kalitesini en az bir üst sınıf kalite seviyesine çıkartılarak iyileştirilir. Ortam hava kalitesini sağlayabilmek için HVAC sistemde gerekli çevrim sayısı azalacağından doğal olarak hava debisinin azaltılması ve buna bağlı enerji tasarrufu sağlanması.

Isıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri daha düşük güç seviyesinde çalıştırılabilir ve buna bağlı olarak enerji maliyetlerinde yaklaşık %70 tasarruf sağlanabilir.

CO
2 salınımın azaltılması , çevre dostu , iklim koruma ve iklim hedeflerine ulaşmaya katkısı oldukça fazla olur.

DİKKAT : Isıtma, soğutma/havalandırma sisteminizi optimize etmek için, yüksek basınç kaybı olmadan ancak %99,9 oranında ayırma kabiliyetine sahip  , yüksek verimli bir iON-filtresi entegre ederek iklimlendirme sistemlerinde enerji tüketiminden ciddi oranda tasarrufu sağlayabilirsiniz. Sistemin daha verimli çalışmasını sağlayabilirsiniz.

proOXiON® sağlıklı, temiz ve virüssüz hava sağlar ve çalışanlara ve diğer insanlara karşı sorumluluğun yerine getirilmesine yardımcı olur. Temiz ve taze hava sağlayarak kandaki oksijen konsantrasyonunu artırır. Bu da insanda zindeliği artırır ,  motivasyonu ve daha yüksek iş performansını teşvik eder.

proOXiON® soluduğumuz havadaki patojenik kirleticiler sorununu neredeyse tamamen çözer.

Sağlıklı ve temiz solunan havanın olumlu etkileri sayesinde hastalık ve devamsızlık sürelerinde %40'tan fazla azalma deneysel çalışmalar ile tespit edilmiştir.

Ortalama yaklaşık %8 olan hastalık düzeyinin yarıya indirilmesi.
proOXiON® ile etkin maliyet tasarrufu
Teknik ilerleme, ileri görüşlü , akıllı teknoloji ile yaratıcı bir başlangıca ihtiyaç duyar!

proOXiON® hava kalitesi iyileştirmesi, tüm alanlarda ve endüstrilerde çeşitli sorunların çözülmesine ve maliyetlerden tasarruf edilmesine etkin bir şekilde katkı sağlar.
*Daha kolay bir bütçe planlaması
*Yatırım geri dönüş sürelerinin kısaltılması.
*Kısa amortisman süreleri: saat, gün, hafta gibi çok kısa sürelerde. (En fazla 1 yıl)
proOXiON® ile en büyük maliyetli gider kalemlerini azaltır, çalışanların bedensel ve ruhsal sağlığını korur , şirketinizin üretkenliğini ve karlılığını artırır.
güvenilir
Alman
kalitesi
enerji verimliliği
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1Temizlik giderlerinden tasarruf
2 Servis, bakım ve onarım giderlerinden tasarruf
3 Isıtma I soğutma I havalandırma giderlerinden tasarruf
4 Hastalık ve yorgunluk nedeni ile işgücü kaybı ve performans düşüklüğü
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE