ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
proOXiON® ile enerji tasarrufu potansiyelleri nelerdir görelim.

İşletme ve bakım maliyetlerinden nasıl tasarruf ediyoruz?

CO
2 emisyonunu nasıl düşürüyoruz?

Siegmund tarafından geliştirlen
proOXiON® ailesinin en yeni teknolojik ürünü olan ;  yüksek performanslı , düşük enerji iON filtrelerin HVAC sistemlerinde kullanılması ile elde edilebilecek müthiş avantajları ve bu şekilde sağlanacak enerji tasarruf potansiyeli sizi şaşırtacak. 
 
Küresel piyasalardaki enerji fiyatlarında yaşanan patlama ile işletme maliyetlerinin nasıl en aza indirilebileceği , çevre ve iklim koruma hedeflerine nasıl daha hızlı ulaşılabileceği , konusu öncekinden çok daha öncelikli olmaya ve önem arz etmeye başlamıştır.
 
Elektrik, gaz ve kalorifer yakıtı fiyatları patlıyor, enerji kaynakları kısıtlanıyor! Bu nedenle ekonomik tasarruf hem politikacılar hem de şirketler için gündemin en üst sırasında yer almaya devam ediyor.

İçerideki havayı iyileştirmek için, geleneksel HVAC sistemleri, çok fazla enerjiye ve sistemde şartlandırılmak üzere çok yüksek miktarda dış havaya ihtiyaç duyar - üstelik buna rağmen , yine de arzulanan sağlıklı ve solunabilir ortam hava neredeyse hiç elde edilmez!

Siegmund'un yeni geliştirdiği yüksek performanslı , düşük enerji i
ON filtresi, geleneksel dokumasız filtrelerle birlikte kullanıldığında , partikül filtresine (HEPA) karşılık gelen %99,5'in üzerinde bir ayrıştırma/tutma verimliliği sağlar. Ayrıca VDI (Alman Mühendisler Birliği) yönergesi 6022/3'te belirlenmiş olan kriterlere uygun , daha yüksek bir iç hava kalitesi sınıfı yaklamamızı sağlar. Bununla birlikte HVAC sisteminde daha az sayıda filtre kullanılacağından , basınç kaybı azalacak ve enerji gereksinimleri düşecektir. Sistemde  sirkülasyon havası miktarı ,proOXiON®   iOfiltre sayesinde ciddi oranda artacak.

Dresden Üniversitesi'ndeki Hava ve Soğutma Teknolojisi Enstitüsü'nün araştırma sonuçları, i
ON filtresi ve filtre sınıfı ePM1 %85 (önceden F9 sınıf filtre olarak da bilinen ) olan sentetik bir filtre ile kombine kullanılması halinde, ayırma verimliliğinin en az bir H13 partikül filtreninki ile eşdeğer olduğunu doğrulamaktadır. 

i
ON Kombi Filtrenin ortalama basınç kaybı sadece  90 Pa'dır ve enerji gereksinimi 1100 kWh/a'dır.

Standart bir H13 partikül filtresinin başlangıç ​​basınç kaybı 250 Pa'dır ve Eurovent hesaplamalarına göre en az 2800 kWh/a enerji gereksinimi vardır. i
ON kombinasyon filtre (1100 kWh/a) ile karşılaştırıldığında, bu, %40 daha az enerji olan 1700 kWh/a'lık bir enerji tasarrufu potansiyeli sağlayacağı anlamına gelir.

Almanya'daki mevcut elektrikten  hesaplama değelerine göre hesaplandığında   366 g/kWh CO
2 ayak izi demektir. Bu durum bize şunu göstermektedir:
Her bir H13 filtrenin yenilikçi i
ON kombi filtre ile ikame edilmesi durumunda , değiştirilen her bir H13 filtreye karşılık yılda 620 kg CO2 emisyonu tasarrufu sağlanabilecek! 
çevre dostu teknoloji  iON-filtre
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE