ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
 
Sizinle ne yapabiliriz? Sizin için çözümler…

   Akaryakıt  istasyonları artık eskisi gibi sadece yakıt almak için uğradığımız tesisler olmaktan öte , insanların daha uzun zaman geçirdikleri  bir yaşam alanı haline dönüştüler. Bu durum beraberinde birçok  yenilik  getirdiği gibi yeni ihtiyaçları da doğurmuş oldu. Genişleyen alanlar ve daha yoğun insan trafiği hijyen ve temzilik ihtyaçlarını da artırmış oldu.


Rekabette önde olmak ve  tüketicileri kendilerine çekmek için firmalar ayrıcalıklı hizmetler sunma ve sadakat yarışındalar. Bu hedefe yönelik olarak tüketici ile aralarında güven ve gönül bağı kuracak  marketing stratejileri geliştirdiklerini görüyoruz. İstasyonlarda alternatif hizmet ve ürünlere her geçen gün daha fazla alan açılıyor.
 
Günümüzde artık hemen her akaryakıt istasyonunda bir cafe veya kahve otomatı ve oturma alanları bulmak mümkün. Markalar birbirlerinin marka değerlerinden faydalanarak ortak bir değer ve sinerji oluşturma çabası içerisindeler. Öyle ki akaryakıt istasyonlarının marketleri bile artık birçok yerel ve ulusal market ile rekabet edecek düzeyde bir ürün çeşitliliğine ve satış alanı büyüklüğüne ulaşmaya başladı. Bu durum modern istasyonların kapalı alanlarının öncekinden çok daha büyük planlandığı , insan yoğunluğunun  çok daha fazla olduğu mekanlar haline gelmesine sebep oldu.

Akaryakıt fiyatları tüm firmalarda hemen hemen aynı seviyede seyrettiğinden , şirketler rekabette avantajı başka alanlarda arama , istasyonların ziyaretçi sayısını dolayısı ile satılan ürün ve ciro artışını olumlu yönde etkileyecek başka çekim noktaları geliştirme yarışındalar.Tüketicinin istasyon  tercihini etkilemek için akaryakıt firmalarının yaptıkları yatırırmlar içerisinde  en etkilisi ise “HİJYEN” konusunda yapılan yatırımlar. Bu konudaki hassasiyet ve titizliğin tüketicide hızlı bir karşılık gördüğünü de biliyoruz.  

Bireysel araç kullanımındaki artışla birlikte gelişen ve değişen seyahat alışkanlıkları bazı yenilikleri de beraberinde getirmiş oldu. Artık akaryakıt istasyonu tercihindeki  erkek egemenliğinin yerini kadınların ve çocukların tercihleri almaya başladı. Bu nedenle bir çok firmanın reklamlarında kadın ve çocuklara yönelik kampanyalara ağırlık verdiklerini gözlemliyoruz.

 
Söz konusu çocuk ve aile olunca da insanların tercihleri firma ile kurmuş oldukları gönül bağı , duydukları güven ve daha çok TEMİZLİK algısına göre şekillenmektedir. Yıllardır sürdürülen “TEMİZ TUVALET” , "ÇEVRECİ İSTASYON" , "BİR İSTASYONDAN FAZLASI" benzeri kampanyaları ,  sosyal sorumluluk boyutu bir yana , çok doğru ticari tercihler olmuştur.
 
Tüketicilerin tercihlerini etkileme konusunda en önemli unsur hala akaryakıt istasyonlarındaki HİJYEN şartları. Hizmet kalitesi , kahve , cafeler , market zenginliği giderek artan tercih unsurları olmakla beraber listenin başında halen HİYJEN , temizlik ve güven duruyor. 


İşte şimdi tam da bu konuda sizi diğerlerinden ayrıştıracak farklılık ve farkındalık yaratarak , rekabette bir adım öteye taşıyabilecek inovatif teknoloji proOXiON sistem ile tanıştırmak istiyoruz. 
 
proOXiON teknolojisinin akaryakıt istasyonlarında uygulanması şirketlere birçok avantaj sağlayacaktır. Bunların bazıları şöyle:
 
     Hijyen algısını daha da kuvvetlendirecek ve sizi Türkiye’nin ilk “SAĞLIKLI akaryakıt istasyonu” yapabilir. Rekabette sizi bir adım öne taşıyabilir.
 
     Tuvaletlerde sanılanın aksine “temas” ile bulaştan çok daha fazla tehlike arz eden “hava yolu” ile bulaştır. Kirli yüzeylere temas ettiği için hasta olma olasılığı , ortamdaki kirletici virüs ve bakterilerin havaya karışması ve solunum yolu ile insan vücuduna giriş yaprak zarar vermesinden daha düşüktür. Yani hiçbir yere temas etmeden ihtiyacını görüp çıkanların bile maruz kalacağı tehlike önlenmiş değil! Ama artık bu sorunun bir çözümü var. Bunu sağlamak proOXiON ile mümkün. Üstelik  sadece havayı değil tüm yüzeyleri de proOXiON teknolojisi ile temizliyor ve temiz tutuyoruz! Üstelik hiçbir kimyasal kullanmadan! Buyrun size marketing kampanyalarınızda kullanabileceğiniz  gelecek nesiller ve çevre duyarlılığına dair  bir farklılık ve farkındalık argümanı daha! Ayrıca sadece tuvaletler değil istasyonun tüm kapalı alanları “güvenli hava sahası” içerisinde olacak.
 
   Havalandırma kanalı olsun veya olmasın proOXiON sistem kullanımı sayesinde sadece steril bir ortam havası sağlamakla kalmayacaksınız aynı zamanda ısıtma ve soğutma için harcadığınız enerjiden de tasarruf edeceksiniz. Dolayısı ile Karbon Ayakizi için de çok ciddi bir tasarruf ve katkı sağlamış olacaksınız. Temiz bir çevre  sağlıklı gelecek nesiller için önemli bir destek vermiş olacaksınız.
 
   Sizi tercih eden müşterilerinize konfor alanını sağlayacağınızdan daha uzun süre istasyonda zaman geçirmelerini ve böylece akaryakıt dışı harcamalarında artış sağlayarak ekonomik kazanımlar da elde edebileceksiniz.
 
     Havalandırma kanalı temizliği , filtre değişim maliyetleri , korozyon nedeni ile tadilat masrafları gibi birçok işletme masrafından da ciddi anlamda tasarruf sağlayabileceksiniz.
 
   İstasyon çalışanlarının daha sağlıklı olmaları için güvenli ve temiz bir çalışma ortamı sağlamış olacaksınız. Hastalıktan kaynaklı işgücü kaybı , performans düşüklüğü ve buna bağlı ekonomik kayıpların da önüne geçmiş olacaksınız.
 
Türkiye’nin ilk “SAĞLIKLI akaryakıt istasyonu” olabilirsiniz! 
pro
OXiON güvencesi ile bu mümkün!
 
 

Akaryakıt istasyonları ve dinlenme tesislerinde sağlıklı ve temiz hava...
Akaryakıt istasyonları için hangi ürün en ideali?
proOXiON®  CRI
tavan tipi sıva üstü montaj multifonksiyonel cihaz
Negatif yüklü iyonların pozitif etkisi:
Ortam havasının iyonizasyonu çok önemli. Özellikle işyerlerine çok fazla elektronik cihazlar ( Bilgisayar-monitör-telefon-fotokopi cihazları-yazıcı vs.) etrafımızı sarmış durumda. Bu cihazların hepsi pozitif yüklü zararlı elektronlar yaymaktalar. Biz bunları teneffüs ediyoruz. Ciddi ve kalıcı zararlara yol açabilir. Enerji düşüklüğü , baş ağrısı , yorgunluk , konsantrasyon bozukluğu ve isteksizliğe sebep olur.  NEGATİF yüklü iyonlar ise tam tersine ,  insan yaşam kalitesi için gerekli ve çok önemlidir. Negatif iyonları havanın VİTAMİNLERİ olarak tabir edebiliriz. Bunlar , pozitif yüklü zararlı radyasyonun enerjisi absorbe ettiği gibi ortamı da negatif iyonlarla zenginleştirir. Ortam havasında oluşan negatif yüklü iyonları solumamız , ciğerlerimizdeki kan değişimini olumlu etkiler ve dolayısı ile vücudumuza giden OKSİJEN miktarını artırır. Kandaki oksijen konsantrastyonunu yükseltir. Bu da daha zinde , sağlıklı ,istekli ve enerjik olmamızı sağlar. Bu bakımdan negatif iyonların ortam havasındaki varlığı çok önemlidir. Ayrıca  virüs, bakteri , ince toz ve mikropların hepsi , elektriksel olarak POZİTİF yüklüdürler. İyonizerlerimizin durmaksınız  ürettiği NEGATİF yüklü iyonlar ise bunları , daha size ulaşıp zarar veremeden anında ve yerinde yakalar , moleküler yapsının bozar ve zararsız hale getirir. Ayrıca kütlesel olarak ağırlaştığından bunlar çökme eğiliminde olurlar ve  havadan daha ağır oldukları için çökerler. Solunum havamızdan uzaklaşmış olurlar. Bu bakımdan iyonizasyon insan sağlığı açısından çok önemlidir!
proOXiON®  XIW-L
iyonizer
proOXiON teknolojisininin size sağlayacağı avantajlardan bazıları:

Hastalık sebebi ile yaşanan iş kaybının engellenmesi ve buna bağlı ekonomik kayıpların sıfırlanması

Enerji tüketim malieytlerinde %60’a varan tasarruf. (Isıtma ve soğutma için harcanan enerji )

Steril ve sağlıklı ortam havası ve sağlıklı işyeri.

Çalışanların daha sağlıklı ,dikkatli , enerjisi yüksek ve zinde olmaları ile yüksek performans ve verim.

Temizlik ve hijyen malzemelerinden tasarruf. Kimyasal maddelere maruz kalmama rahatlığı.

Koku ve ince tozlardan arındırılmış sağlıklı ortam havası.

Kanal temziliği için harcanan zaman ve paradan tasarruf.

Filtre değişim maliyetleri ve kullanımından tasarruf.

Mutlu çalışanlar mutlu müşteriler ve toplam kalitenin artırılması. 
İnsanın fiziksel performansı ve zihinsel fonksiyonları üzerinde gözle görülebilir düzeyde olumlu etkisi olan proOXiON® teknolojisi ile kapalı ortamlardaki havanın aynı doğada olduğu gibi temiz , taze ve sağlıklı olmasını sağlıyoruz. Her an soluduğumuz ve yaşam kaynağımız hava en önemli gıdamız. Yetişkin bir insan günde yaklaşık olarak 28.000litre hava solumaktadır. İnsan yemek yemeden 3 hafta , su içmeden 3 gün hayatta kalabiliyorken nefes almadan en fazla 3 dakika yaşayabilir. Bu nedenle hava en temel ve en önemli gıdamız.

Modern dünyamızda hepimiz günümüzün büyük bir bölümünü kapalı ortamlarda çalışarak ve yaşayarak geçiriyoruz.  Kapalı ortamlarda çalışma , hızlı sirkülasyon ve insan yoğunluğu sebebi ile sağlıksız , kirlenen yetmiyormuş gibi bir de havalandırma kanalları  ile içeriye taşınırken  “bayatlayan”  havayı solumak zorunda kalıyoruz. 
pro
OXiON®  teknolojisi bu sorunu kökten çözüyor.
Hava kalitesi neden bu kadar önemli?
TASARRUF EDİN!
Havalandırma sisteminde proOXiON® kullanımı ile birlikte , sistemde  ihtiyaç duyulan taze hava (dış hava) miktarı , kurulu sisteme bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte ; ortalama olarak , artık normalin sadece  % 10 ila 30'u kadardır.Bu harika!
proOXiON® teknolojisi ile sistem, ortam havasındaki CO
 oranı gözetilerek , normalden çok daha yüksek oranda sirkülasyon havası kullanabilir.Artık sistem tarafından ortama nakledilecek , taze havaya (dış hava) sadece CO2 miktarını dengelemek için çok cüzi miktarda ihtiyaç duyulmaktadır.

Bu durum büyük enerji tasarrufu ve yüksek verimlilik anlamına gelir!
proOXiON®  ile nerede , ne kadar tasarruf ediyoruz görelim :

■ taze hava (dış hava) kullanımında %100'e varan oranda

■ Güç (elektrik) tüketiminde %30 ila%70 oranında

■ Hesaplanan ısı kapasitesinde % 20 ila %70'e oranında

■ Hesaplanan soğutma kapasitesinde % 20 ila %70 oranında 

■ CO
emisyonu ( Doğaya destek!)
 
 
 
 
 
 
 
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE