ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
 
Kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde sağlıklı ve temiz hava...
Güzellik merkezi ve kuaför salonum için hangi ürün en ideali?
Güzellik merkezleri ve kuaför salonlarına gelen müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çaba gösteren işletmecilerin bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını biliyoruz.

Salonda kullanılan cihazların oluşturduğu elektriksel kirlenme ve kullanılan kimyasal maddelerin verdiği rahatsızlığı , hava ve yüzeylerden temizlemek  
proOXiON® ile mümkün. Kimyasal ve organik kirleticileri yok etmek, havayı arındırmak, salonunuzda dağ havası gibi temiz ve sağlıklı hava solumanız artık çok kolay!

proOXiON® sistem ile kimyasal veya organik maddelerin yaydığı zararlı gazları sürekli ve kalıcı olarak yok edebilirsiniz. Ayrıca, ortamdaki hava ve yüzeylerdeki virüs, bakteri ve Covid-19 virüsü de dahil olmak üzere mikropları yok eder.
Kötü kokuları yok eder, içerideki bayatlamış havayı sürekli tazeleyerek temiz ve sağlıklı tutar. Salonunuzun hava kalitesini arttırarak hem çalışanların hem de müşterilerin konforunuzu üst seviyeye çıkartır.
Kuaför ve güzellik merkezi çalışanları uzun saatler ayakta ve kapalı ortamlarda yoğun bir insan sirkülasyonu olan alanlarda , kozmetik boya , beyazlatıcı vb. gibi kimyasal-sentetik malzemlerin etkisi altında kalarak çalışmaktadırlar. Bu da hem yorucu hem de bedensel ve zihinsel fonksiyonları zorlayan bir iş. Bu durum uzun vadede kronik hastalıklara yol açabilir. Bu nedenle kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde taze ve temiz hava çok önemlidir.

Gün boyunca bir çok insan ile yakın temaslı çalışmak durumunda olan salon personeli ve işletmecileri özellikle hava yolu ile bulaşan başta Covid-19 virüsü olmak üzere bir çok virüs be hastalık tehdidi altında bulunuyorlar.


proOXiON® ile bütün bu sorunların üstesinden gelebilir. Kalıcı ve sürekli bir çözümü hiçbir sarf malzeme gerekmeden sağlayabilirsiniz!
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE