ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
 
proOXiON  ile oda hava temizliği
Virüslere ve kirleticilere geçit yok! Hijyenik , temiz ve mikropsuz ve sağlıklı hava için anında etkili ve sürekli çözüm.
En yeni teknoloji ile geliştirilmiş olan , yüksek performanslı yeni nesli ProOxion antiviral hava temizleme cihazları ile en üst düzeyde iç mekan hava kalitesi sağlanır. Cihazlar çalışırken kesinlikle zararlı nitrojen oksitler üretmezler. Çevre dostudur , enerji verimli , güçlü, süper sessiz çalışan cihazlar ayrıca çok az bakım gerektirirler.

Çok sayıda patentli teknolojik yenilikler ve bilimsel olarak kanıtlanmış yöntemlerle oksijen aktivasyonu ve iyonizasyonu  birleştirmesi ile dünyada rakipsizdir. 
Öne çıkanlar

80 m2'ye kadar olan odalar için uygundur.
Birkaç cihaz birleştirilebilir.
Anında hava kalitesi iyileştirme ve hava temizleme özelliği.
Kolay montaj.
CO2 ikaz lambası entegre , fişe tak çalıştır şeklinde hazır sistem.
Öne çıkanlar

200 m2'ye kadar olan odalar için uygundur.
Çok köşeli  , daha büyük odalarda kullanım için özel fonksiyonel tasarım.
Arıtılmış oda havasının optimum dağılımı için entegre edilebilir hava kanalı bağlantısı imkanı vardır.
Dış hava kullanımı mümkün.
Esnek bir şekilde konumlandırılabilir.
Öne çıkanlar

Maksimum 40 m2'ye kadar olan odalar için uygundur.
Serbestçe kurulabilir veya yerden yaklaşık 1,8 - 2 m yükseklikte tavana asılabilir
Taşınabilir cihaz pratik ve kolay kullanım imkanı sunar.
Prize tak çalıştır hazır sistem.
Doğadan ilham alan teknolojimiz ile  temiz, alerjensiz ve sağlıklı hava.

Doğada oksijen, UV radyasyonu ve elektrik deşarjları (gök gürültülü fırtınalar) tarafından "aktive edilir". Hepimiz fırtınaların havayı temizlediğini biliyoruz. proOXiON® sistemi de bu doğal sürece göre çalışır. İnce toz, koku, alerjenler ve ayrıca bakteri, virüs, mikrop vb. gibi kirletici yükler birkaç dakika içinde hızlı ve sürdürülebilir bir şekilde yok edilir.

proOXiON® oda havasını anında %99,995 virüssüz hale getirir. Sağlığı korur, bedensel performansı ve zihinsel konsantrasyonu arttırır, stresi azaltır ve daha huzurlu uyumamızı sağlar.

proOXiON® sürdürülebilir bir şekilde enerji maliyetlerinden tasarruf sağlar, son derece verimlidir, sessizdir, kurulumu kolaydır ve yerden tasarruf sağlar.
Çok yönlü  patentli iyonizasyon ve aktif oksijen prosesleri ile yüksek performanslı , verimli ve sürdürülebilir hava temizleme teknolojisi
teknolojisi ve cihazları nerelerde kullanılabilir?
Taze, doğal, sağlıklı hava ihtiyacı ve enerji verimliliğinin gerekli olduğu her yerde proOXiON® kullanılabilir.
değer verdikleriniz için
sağlıklı yaşam alanı
Mikroplar, bakteriler, mantarlar, virüsler, kokular, ince tozlar, aerosoller ve organik parçacıklar gibi VOC yüklerinin, kirleticilerin elektriksel olarak yüklenmesi, çökeltilmesi ve hedeflenen biriktirme yoluyla parçalanması.

Kandaki artan oksijen emilimi/konsantrasyonuyla insan sağlığını, refahını ve performansını iyileştirmek için iç mekanda dengeli, doğal bir iyon oranı/içeriği oluşturarak VDI yönergesi 6022/sayfa 3'e uygun olarak iç mekan ve solunabilir hava kalitesinin iyileştirilmesi. SBS sendromundan kaçınmak Ozon OLMADAN özel negatif oksijen iyonları üretimi.

Oda havasını temizlemenin mümkün olan en yüksek etkililiği için kurulum yeri ve oda koşulları (oda hacmi, hava akışı, hava akımları) önemlidir. İyonizasyonun etkinliği, odadaki insan sayısına ve oda havasındaki kirleticilerin sayısına kritik derecede bağlıdır.
Uygulama alanları ve şekli
 
Mikrop, bakteri, mantar, virüs, koku, ince toz, aerosoller ve organik partiküller gibi VOC yüklerinin, bu kirleticilerin elektriksel şarjı ile çökeltilmesi ve hedef noktalara biriktirme yoluyla ortam havasından seyreltilmesi. Kandaki artan oksijen konsantrasyonuyla sağlığı, zindeliği ve bedensel performansını iyileştirmek için iç mekanlarda dengeli, doğal bir iyon oranı/içeriği oluşturarak oda ve solunum havası kalitesinin iyileştirilmesi sağlanır. SBS (Hastalıklı Bina ) Sendromunun önlenmesi. Ozonsuz (ve XIW-L ve XIS modellerinde nitrojen oksitler olmadan) özel negatif oksijen iyonları üretimi gerçekleştirilmektedir.
Özet bilgi

Besleme havası çıkışına veya görünmeyen/dokunulamayan alandaki asma tavana montaj için.
Özet bilgi

Görünür / dokunulabilir alan için tavandan asılı kurulum için.
Özet bilgi

12V negatif iyon jeneratörü
modüler raylı sistem. 
Tavan montajı için özel uyarlanabilen ray sistemi
Bilimsel bilgiye dayanan proOXION mobilO, tanımlanmış miktarlarda elektriksel olarak negatif yüklü küçük iyonlar üreterek bakteri ve virüsleri parçalamak ve sağlığı ve performansı iyileştirmek için iç mekan ve solunan havanın biyolojik olarak arıtılmasını destekler.

Tripodlu ayaklı taşınabilir proOXION mobilO yalnızca iç mekanda kullanıma yöneliktir ve seçici hava arıtımı sağlar.
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE