ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
 
Profesyonel HVAC sistemleri için , entegre edilebilir endüstriyel tip proOXiON® cihazları ve işletim sistemleri.
Kompakt yapı, mükemmel etki! 
HVAC sistemin ve oda havasının ayrı ayrı veya kombinasyon halinde aktif olarak işlenerek dezenfeksiyonu , temizlenmesi ve şartlandırılması.
Kompakt yapı, mükemmel etki: Sistemin ve oda havasının ayrı ayrı veya kombinasyon halinde aktif olarak dezenfeksiyonu , temizlenmesi ve  işlenerek şartlandırılması süreci tek sistemde.

Her türlü havalandırma ve iklimlendirme sistemine entegre edilebilen proOXiON® cihazları, önerilen sağlıklı iç hava kalitesi değerlerini sağlamak için uzun ömürlü ve sürdürülebilir bir çözümdür.

Yenilikçi
proOXiON® cihazları , VDI yönergesi 6022/3 uyarınca yüksek iç mekan hava kalitesi sağlar , kesinlikle  nitrojen oksit üretmez , çevre dostudur, enerji açısından verimlidir, güçlüdür, süper sessizdir ve az bakım gerektirir.

proOXiON® - HVAC sistemleri için vazgeçilmezdir.
Elektronik beyin kontrol sistemli iyon ve aktif oksijen jeneratörü. XI tipi iyon cihazlarI ve XO tipi aktif oksijen jeneratörleri, tek tip bir elektronik beyne  sahiptir ve DDC özelliği vardır. Ozon ve iyon üretim miktarları dahili bir ölçüm sistemi aracılığıyla sürekli ölçülür ve ölçüm değerleri anlık olarak ana yönetim merkezine iletilir. Böylece gerçek  değerler daha üst düzey kontrol sisteminde gözlemlenebilir.   Cihazlar bağımsız, analog veya manuel olarak kullanılabilir. Filamentler/modüller, üretilen en son mikrosistem teknolojisidir ve bunların performansı ortamdaki kirletici yüke bağlı olarak artar veya azalır.
Kapalı ortamların ve solunan havanın biyolojik arıtımını gerçekleştirir. Bakteri ve virüsleri parçalayarak solunum havasını arındırır. Ortam iyonize edilerek insanın bedensel  ve zihinsel fonksiyonlarının yükselmesi sağlanır. Bu amaçla tasarlanmıştır. Tanımlanmış belirli miktarda ve  elektriksel olarak negatif yüklü küçük iyonlar üretir. Sadece negatif yüklü ve sürekli.
Ağır kirli egzoz havasının özel tedavisi için geliştirilmiş cihazlardır. Egzoz havası kanalına monte edilen geleneksel teknolojinin aksine, aktif oksijen harici olarak üretilir ve kanala bir gaz olarak beslenir. Aerosoller, yağlar ve kokular parçalanır. F serisi cihazların kullanılması ile artık davlumbaz , baca ve sistem temizlik maliyetleri ortadan kalktığı gibi baca ve kanallardak yağlanma ve kirden kaynaklı yangın riski de sıfır yakın azaltılmış olur.
Basit konut tip havalandırma sistemleri , çöp odaları veya garajlar için olduğu gibi küçük havalandırma sistemleri bulunan mekanların  besleme, egzoz veya dolaşım havasının işlenerek şartlandırılması için kullanılan aktif oksijen jeneratörü. Jeneratör doğrudan hava kanalına flanşlıdır.
Entegre kontrol beyni ve hava akışı sensörü bulunan XOW 30 ozon jeneratörü. İlave sensör için bağlantı noktaları mevcuttur. Manuel veya otomatik çalıştırma seçeneği , üretim yoğunluğunun ayarlanması için uç anahtarı. LED ekran. Havalandırma ünitesine  montaja uygun olduğu gibi ihtiyaç durumuna göre dış hava veya besleme havası kanalına da monte edilebilir.
Fonksiyonu                                                                    Montaj -Yerleşim şekli
Uçucu zararlı maddelerin ve VOC'lerin elektriksel şarjı.

Solunum seviyesinden aşağıya yere çökertme ve yüzeylerde tutunarak birikim.
Havanın kullanım noktasına en yakın hava üfleme çıkışına yerleştirilmelidir.
VOC'lerin parçalanarak yok edilmesi. 

Mikrop, mantar , spor vb. zararlı maddenin parçalanarak yok edilmesi.
Egzoz veya besleme havası kanalı, sisteme yakın noktaya yerleştirilmelidir.
Ozon Jeneratörü
İyon jeneratörü
Kişiye özel çözümler

Bir HVAC sistem planlayıcısı veya uygulamacı olarak müşterinize doğru cihaz tercihini önerme konusunda çok çeşitli seçenekleriniz vardır. Bu, virüslerin azaltılması yoluyla iç mekan hava kalitesinin iyileştirilmesinden tutun da  enerji tasarruflu  en yüksek olan verimli çalışacak bir sistem çözümü ortaya koymaya kadar bir çok parametrenin dikkate alınarak titizlikle yapılamsı gereken ve uzmanlık gerektiren bir iştir.
İster mevcut bir sistemin iyileştirilmesi , ister yeni kurulacak bir sistemin planlanmasın olsun ; her iki durum için de aynı hassas kriterler ve özen geçerlidir.

En iyi ve en ekonomik çözüm sorusuna verilebilecek doğru ve tatmin edici cevap, ancak teknik olarak yetkin bir sistem analizi ile mümkündür. Çözüm önerileri için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
proOXiON® nerelerde kullanılabilir?

proOXiON® sistem teknolojisi çok yönlü fayda için uygulanabilir. Her türlü HVAC sisteminde ve odalarda hava kalitesini iyileştirmek ve hijyen sağlamak için en etkili çözüm.

Besleme havası kalitesi iyileştirilmediği müddetçe, ne yaparsanız yapın , iç ortam hava kalitesi her zaman dış ortam hava kalitesinden daha kötü olacaktır. O nedenle öncelikli olarak besleme havasının kaliteli hale gelmesi sağlanmalıdır.
proOXiON®  ,farklı otoritelerce belirlenmiş olan, sağlanması gereken tüm standartları fazlası ile sağlamaktadır ; yönergelerde belirtilmiş olan kriterleri en üst seviyede karşılamaktadır ve tüm normlara uygundur.

HVAC sisteminden akan havanın , bu yolculuk sırasında , kanallarda akarken kalitesi bozulmamalıdır.
Sistemlerdeki ve odalardaki havanın kalitesi ve genel hijyen durumu, HVAC sisteminin teknik/hijyenik durumuna bağlıdır. Klima sistemleri, hijyenik gerekliliklere kalıcı olarak uyacak şekilde çalıştırılmalıdır.
Bu gerekliliklere uyulmazsa, odadaki hava tazelikten yoksundur.
Havayı iyileştirmek için geleneksel HVAC sistemleri yüksek oranda dış hava gerektirir.

proOXiON®  ile nerede , ne kadar tasarruf ediyoruz görelim :

■ taze hava (dış hava) kullanımında %100'e varan oranda

■ Güç (elektrik) tüketiminde %30 ila%70 oranında

■ Hesaplanan ısı kapasitesinde % 20 ila %70'e oranında

■ Hesaplanan soğutma kapasitesinde % 20 ila %70 oranında 

■ CO
2 emisyonu ( Doğaya destek!)

proOXiON® sisteminin yatırım maliyetlerinin kendini amorti etme süresi , uygulanan sistem büyüklüğüne bağlı olarak , sadece 6 ila 24 aydır! 
 
 
 
proOXiON®  Sistem
Ek bir fayda ve tasarruf konusu olarak ; egzoz havasının dışarıya/çevreye salınmasında çevre bakanlığınca zorunlu tutulan ve yüksek maliyetli , karmaşık atık hava arıtımı artık gerekli değildir. Zira salınan hava , ProOXiON sayesinde belirlenmiş kriterlerdeki alt sınırdan daha iyidir. Kontrollü O3 beslemesi, kanalların temizlenmesi için yüksek maliyetleri önler ve VOC ve koku oluşumunu azaltır.
Negatif iyonların ve aktif oksijenin sisteme entegre edilmesi  sayesinde ortama aktarılacak havanın kalitesi , henüz  besleme havası sistemindeyken bile sterildir. Periyodik filtre değiştirme ihtiyacını aralıkları uzatarak azaltır ve ayrıca dış hava - değişim havası miktarı da azalacağından sistemde gerekli fan gücü de daha düşük olacaktır. Bu da enerjiden ek tasarruf edileceği anlamına gelir
Oda havasının sürekli iyonize edilmesi ile yüksek dağlardakine eşdeğer bir hava kalitesi oda içerisinde sağlanmış olur. Soluduğumuz hava zararlı parçacıklar, toz, bakteri ve virüslerden arındırılmıştır. Sistemde dış havanın oranı azaltılabilir ve devridaim havasının oranı maksimuma çıkarılabilir. Böylece yüksek enerji tasarrufu sağlanır.
BESELEME HAVASI
EGZOZ HAVASI
ORTAM HAVASI
Taze, doğal, sağlıklı hava ihtiyacı ve enerji verimliliğinin gerekli olduğu her yerde proOXiON® kullanılabilir.
proOXiON® sistem avantajları
HVAC sistem bileşenlerinin hijyeninin sağlanması.

Oda havasının minimum bir  üst kalite sınıfına kadar iyileştirilmesi.

Basit montaj, sistemin sonradan upgrade edilmesi hem mümkün hem de  kolay.

"Hasta Bina Sendromu"nu önlemek için iç ortam havasındaki kirleticilerin azaltılması.

Yüksek enerji tasarrufu potansiyeli.

CO
2 emisyonlarının azaltılması (çevre ve iklim koruma)

proOXiON®, patentli yüksek teknolojik bir sistemdir. Çok etkili bir güce sahiptir. Enerji verimliliği yüksek , çalışması oldukça sessiz, güvenli ve dayanıklı Almanya'da üretilen cihazlardır.

En iyi fiyat-performans dengesinde bilindik alman kalitesi.
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE