ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
proOXiON®  CRI
tavan tipi sıva üstü montaj multifonksiyonel cihaz
Kullanım alanları
Okullarda, kreşlerde, restoranlarda, otellerde, ticarethanelerde, hastanelerde, konferans salonlarında, muayenehanelerde, kuaförlerde, endüstriyel tesis ve işletmelerde...
Temiz ve sağlıklı havaya ihtiyaç duyulan her yerde!

Cihaz özellikleri
proOXiON® CRI cihazı birden fazla sensör ile 9 farklı parametreyi takip eder , ölçer ve raporlar. Bunlar (CO2, VOC, NO2, O3, CH20, CO, PM2,5 , PM10 , sıcaklık , nem). Ayrıca cihaz üzerinde  CO2 yoğunluğunu uyaran LED gösterge de bulunmaktadır. Otomatik aktivasyon için bir hareket sensörü de bulunmaktadır.
Çalışma prensibi
Tanımlanmış , kontrol edilebilir ve ortamdaki ihtiyaca bağlı ayarlanabilir miktarda aktif oksijen (OZON) üretilmektedir. Üretilecek ozon miktarı, odanın büyüklüğüne ve kullanımına göre önceden belirlenmeli ve sisteme tanımlanmalıdır.
DSÖ / UBA hava kalitesi indeksi , VDI 6022/3 ve ayrıca işyeri yönergelerine göre önerilen günlük ortalama değerler :

µg / m³ cinsinden saatlik ortalama O3:   61 - 120 = iyi     0 - 60 = çok iyi

Oda havasındaki ve yüzeylerdeki kirleticiler, dielektrik olarak engellenmiş bir deşarj yoluyla parçalanır. Ayrıca, yalnızca negatif elektrik yüklü iyonlar üreterek, oda havası sürekli olarak kirleticilerden, partiküllerden, gazlardan, koku kirliliğinden, bakterilerden, mikroplardan ve virüslerden arındırılır.
Montaj bilgileri:
CRI , asma tavan olan veya olmayan binalarda monte edilebilir. Asma tavan varsa gerekli açıklık kesilerek veya kaset tavan varsa  kasetlerden biri çıkartılarak içeriden 3cm geçmeli şekilde monte edilebileceği gibi , asma tavan altından zincirle de asılabilir. Asma tavan olmayan odalarda doğrudan tavana askı kelepçeleri veya vida ile monte edilebilir.

Ozon ve iyon teknolojisi hakkında bilgi: 
Bilindik ozon cihazları çalıştırılırken , ana amaç ortamı sterilize etmek olduğundan ve kontrolsüz ozon insan zarar verebileceğinden cihaz çalışır haldeyken ortamda insan bulunamasına ve temizlik-sterilizasyon işlemi bittikten sonra da ortamın havalandırılması gerektiği özellikle vurgulanır. Oysaki proOXiON®  sistem temziliğin ve sterilizasyonun sürekliliği için geliştirilmiş yenilikçi ve  yüksek teknoloji ürünüdür. Yaşam alanınızı daha konforlu ve sağlıklı hale getimek üzere geliştirilmiş bu sistem ile cihaz ; odada çalışırken ve sürekli olarak çalışmaya devam ederken yaşam alanınzı ve yaşam konforunuzu ksıtlamadan aynı ortamda bulunmaya devam edebileceksiniz. Zaten amaç da bu değil mi?
 
Havayı temizlediğini iddia eden cihazı çalıştırdıktan sonra sağlığımızı korumak için için neden tekrar camı açıp havalandırmak zorunda olalım ki? Bu çok saçma değil mi?! Piyasada mevcut olan ve „ozon cihazı – ozon jenaratörü“ adı altında satılan cihazların hepsi maalesef bu şekilde ilkel teknoloji ve amacına uygun olmayan yetersiz cihazlardır. Ozonun çok iyi bir dezenfektan olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Ancak kontrolsüz ozon zarar verir.Esas olan bunu kontrol edebilmektir.Burada kontrolden kastımız ; basit bir zaman ayarı saati konulması değildir!! Sürekli-insan ile aynı ortamda çalışabilen ve anlık temizlik yapan sistem sadece proOXiON®’dur.
 
proOXiON® bunu yapabilen dünyadaki patentli tek sistemdir!
Bağlantı gücü10W - 28W
Voltaj230V AC / 50Hz
O3-üretim kapasitesi0,5-50 μg /h
Negativ-İyon üretim kapasitesi4000 - 6000 / Dağ havası
Montaj şekliTavan tipi sıva üstü montaj
Etki alanı – kapalı ortam40- 80m²’ye kadar kapalı alanlarda
Hava hacmi220m³/h azami ihtiyaca göre ayarlanabilir
BoyutlarıEn x Boy x Yükseklik  62,5x62,5x18 (cm) 
Ağırlığı12,5 kg
Ses değerleri28-40 dBa
Servis-bakım periyodu3yıl ( ön filtre hariç )
Teknik veriler
proOXiON®
ile kendinizi ve sevdiklerinizi koruyun.
                        Sağlıklı ve zinde kalın!
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE