ile temiz hava ve sağlıklı mekanlar...
Inovatif Alman teknolojisi!
proOXiON®  RI
Mobil (taşınabilir-seyyar) iyonik hava temzileme cihazı. Negatif iyon & ozon jeneratörü
Asılabilir , monte edilebilir veya sabit bırakılabilir mobil cihaz.
healthbox
Kullanım alanları:

Mevcut bir havalandırma sistemi bulunmayan tüm binalarda ve kapalı ortamlarda da sağlıklı ve temiz hava sağlayabilmek için tasarlanmış kompakt bir cihazdır. Iyon ve ozon jeneratörü entegredir. Mobil cihaz , hafif oluşu ve kolay taşınabilir olması nedeni ile çok fonksiyoneldir. Dilediğiniz ortamda fişi prize takarak pratik bir şekilde çalıştırabilirsiniz

Bilindik ozon cihazları çalıştırılırken , ana amaç ortamı sterilize etmek olduğundan ve kontrolsüz ozon insan zarar verebileceğinden cihaz çalışır haldeyken ortamda insan bulunamasına ve temizlik-sterilizasyon işlemi bittikten sonra da ortamın havalandırılması gerektiği özellikle vurgulanır. Oysaki proOXiON®  sistem temziliğin ve sterilizasyonun sürekliliği için geliştirilmiş yenilikçi ve  yüksek teknoloji ürünüdür. Yaşam alanınızı daha konforlu ve sağlıklı hale getimek üzere geliştirilmiş bu sistem ile cihaz ; odada çalışırken ve sürekli olarak çalışmaya devam ederken yaşam alanınzı ve yaşam konforunuzu ksıtlamadan aynı ortamda bulunmaya devam edebileceksiniz. Zaten amaç da bu değil mi?

Havayı temizlediğini iddia eden cihazı çalıştırdıktan sonra sağlığımızı korumak için için neden tekrar camı açıp havalandırmak zorunda olalım ki? Bu çok saçma değil mi?! Piyasada mevcut olan ve „ozon cihazı – ozon jenaratörü“ adı altında satılan cihazların hepsi maalesef bu şekilde ilkel teknoloji ve amacına uygun olmayan yetersiz cihazlardır. Ozonun çok iyi bir dezenfektan olduğu konusunda hepimiz hemfikiriz. Ancak kontrolsüz ozon zarar verir.Esas olan bunu kontrol edebilmektir.Burada kontrolden kastımız ; basit bir zaman ayarı saati konulması değildir!! Sürekli-insan ile aynı ortamda çalışabilen ve anlık temizlik yapan sistem sadece proOXiON®’dur.

proOXiON® bunu yapabilen dünyadaki patentli tek sistemdir!

Konutlar , ofisler , muayenehaneler , kuaför salonlaro , spor saloları , camiler , restaurantlar , mağazalar , okullar , kreşler ve daha sayamadığımız onlarca yerde kullanılabilir.

 

Çalışma prensibi:

Tanımlanmış bir şekilde , ortamdaki ihtiyaca göre ayarlanabilir miktarda aktif oksijen (ozon) üretimi yapılır. Üretilecek ozon miktarı, odanın büyüklüğüne ve insan/kullanım yoğunluğu dikkate alınarak  önceden belirlenmeli ve tanımlanmalıdır.

WHO / UBA (Dünya Sağlık Örgütü) - hava kalitesi endeksi verilerine , VDI 6022/3 (Alman Mühendislerr Birliği) yönergelerine göre ve diğer yasal işyeri yönergelerine göre önerilen günlük ortalama değerler şu şekildedir:

Saatlik değerler  O3   μg/m³ cinsinden:  61-120 = iyi   , 0-60 = çok iyi

Oda havasındaki ve yüzeylerdeki kirleticiler, dielektrik olarak engellenmiş bir deşarj yoluyla parçalanır. Ayrıca, yalnızca elektrik yüklü negatif iyonların üretilmesi yoluyla, oda havası sürekli olarak kirleticilerden, partiküllerden, gazlardan, koku kirliliğinden, bakterilerden, mikroplardan ve virüslerden temizlenir. Zararlı maddelerin moleküler yapısı elektriksel bozulur ve ayrıca havdan daha ağır moleküller haline de geldiğinden çökmeye başlar.Cihaz tarafından sürekli olarak ürtilen Negatif iyonların sayesinde tutulan ve etkisisz hale getirilen zararlı maddelerin kalıntıları da yine aynı cihaz tarafından üretilen ozon ile okside edilerek tamamen yok edilir. Kötü kokular , virüs , bakteri ve mikropları yok eder.Böylece mükemmel bir şekilde ortam sterilizasyonu ,  sağlıklı ortam ve solunum havası elde edilir.
Bağlantı gücü6W
Voltaj230V AC / 50Hz
O3-üretim kapasitesi0,5-30 μg /h
Negativ-İyon üretim kapasitesi4000 - 6000 / Dağ havası
Montaj şekliStand-Alone Seyyar cihaz – montaj gerektirmez. İstenirse asılabilir.
Etki alanı – kapalı ortam8m² - 40m²
Hava hacmi100m³/h
BoyutlarıEn x Boy x Yükseklik  26x88x26 (cm)
Ağırlığı3,5 kg
Ses değerleri38 dBa
Teknik veriler
Sağlıklı ve temiz hava herkesin hakkı!
Türkiye'nin her yerinden
0850 441 88 01
www.siegmund.com.tr
Siegmund Temiz Hava Teknolojileri San.Tic.Ltd.Şti.
Aydınevler Mah. Sorgun Bulv. No:14/8   07600 Manavgat-Antalya / TÜRKİYE